17-19 mai 2018 – Participarea în calitate de partener la realizarea Conferinței Internaționale ELSEDIMA – “Legislație de Mediu, Ingineria Siguranței și Managementul Dezastrelor”, ediția a XII-a, organizată de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și organizarea seminarului anual SNSIM.

10 noiembrie 2017 – Participarea în calitate de partener la realizarea Simpozionului Național cu participare Internațională “Environment & Progress”, ediția a XI-a, organizat de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, Universitatea Babeș-Bolyai.

6 octombrie 2017 –  Organizarea mesei rotunde SNSIM cu tematica “Analiza asupra învățământului de mediu în universitățile din România”, cu ocazia Conferinţei ECO-Impuls din Timișoara.

25 mai 2017 – Participarea în calitate de partener la realizarea Conferinței Internaționale U.A.B.-B.E.N.A. – Environmental Engineering and Sustainable Development, organizată de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, și organizarea unei mese rotunde în cadrul conferinței cu tema “The situation of occupational codes in Romania in the field of environmental protection”.

24 noiembrie 2016 – Organizarea mesei rotunde SNSIM cu tema “Profesionalizarea și instituționalizarea inginerului de mediu în România din perspectiva normativelor europene”.

27 mai 2016 – Participarea în calitate de partener la realizarea Conferinței Internaționale ELSEDIMA – “Legislație de Mediu,
Ingineria Siguranței și Managementul Dezastrelor”, ediția a XI-a, organizată de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și organizarea seminarului anual SNSIM.

29-30 octombrie 2015 – Participarea în calitate de partener la realizarea Simpozionul Național cu participare Internațională „ENVIRONMENT & PROGRESS” organizată de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

15-16 mai 2015 – Organizarea Simpozionului cu tematica ”Educație și profesiune în știința și ingineria mediului” la Arcalia.

28-30 mai 2015 – Participare la Conferința Internațională UAB-BENA Environmental Engineering and Sustainable Development în Alba Iulia.

21-22 noiembrie 2014 – Organizarea seminarului SNSIM la Bistrița.

18-19 septembrie 2014 – Participarea în calitate de partener la realizarea Conferinței Internaționale ELSEDIMA 2014, organizată de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

4-5 aprilie 2014 – Participarea în calitate de colaborator la organizarea Sesiunii de comunicări științifice a studenților, realizată de Facultatea de Științe din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

25 octombrie 2013 – Participarea în calitate de partener la realizarea Simpozionului național „Environment & Progress”, organizat de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În cadrul acestei manifestări științifice are loc prima Adunare Generala a SNSIM.

13 septembrie 2013 – Partener în organizarea Simpozionului omagial cu prilejul împlinirii vârstei de 85 de ani și a 63 de ani de activitate universitara a profesorului universitar emerit dr. ing. Liviu Literat, eveniment prin intermediul căruia devine membru de onoare al SNSIM.

4 iulie 2013 – Organizarea seminarului „Actualizarea calificărilor în domeniul dezvoltării durabile” în cadrul a Conferinței „Antreprenoriat, Mediu de Afaceri și Dezvoltare Durabila”, organizata de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

23-25 mai 2013 – Organizarea mesei rotunde cu tema „Oportunități antreprenoriale în domeniul Știința și Ingineria Mediului” în cadrul Conferinței Internationale U.A.B. – B.E.N.A., organizata de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

26 octombrie 2012 – Prima întâlnire pentru înființarea Asociației SNSIM în cadrul Conferinței Internaționale ELSEDIMA, organizată de Facultatea de Știința și Ingineria Mediului de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.